• Leukste hockeyorganisatie van Noord-Brabant!
  • Hockey- en sportplezier voor kids
  • Ruim aanbod op het gebied van hockey
  • Powered by HCEL

Hockeykampen

Stick Leuk! organiseert sinds 2019 hockeykampen voor kids van 4 tot 14 jaar oud. De kampen vinden plaats in de vakanties. De duur van een kamp verschilt per vakantie. We bieden kampen aan met een duur van 3 dagen en kampen met een duur van 5 dagen. Dit doen op het veld maar ook in de zaal!

Tijdens een kamp doen kinderen verschillende activiteiten en is er een afwisselend programma. De kinderen hockeyen elke dag minimaal 3 uur. Daarnaast doen ze spellen zoals: lasergamen, escape room en Het Grote Geld Spel.  Naast deze spellen worden er ook nog masterclasses gegeven in andere sporten. Voorbeelden hiervan zijn een kickboks master class en dans masterclass. Tussen de middag krijgen de kinderen een lekkere, gezonde en goed verzorgde lunch. Dit alles onder leiding van een ervaren en enthousiast begeleidingsteam. Het kamp is voor zowel spelers als keepers.

Kortom een week vol toffe activiteiten, sport, plezier en een heleboel gezelligheid.

 

Omdat wij met een grote leeftijdsgroep werken richten wij het kamp voor elke leeftijd anders in zodat iedereen een week om nooit te vergeten krijgt! Zie hieronder de verschillende leeftijdsgroepen.

Kidsclub (4 tot 7 jaar)

Bij de kidsclub ziet het programma van het hockeykamp er net iets anders uit dan hierboven beschreven. Voor kinderen van 4 tot 7 jaar is het namelijk te intensief om 3 uur per dag te hockeyen. Ook snappen kinderen van deze leeftijd niet altijd alle kampspellen. Daarom heeft Stick Leuk! voor deze kleine superhockeyers een aangepast programma gemaakt. De kinderen trainen tussen de 1 en 2 uur per dag op hun eigen niveau. Hiernaast doen ze knutsel opdrachten en energizers. De kampspellen die te moeilijk zijn worden vervangen door makkelijkere spellen die passen bij de belevingswereld van de kinderen.

Juniors (7 tot 11 jaar)

Bij de juniors gaan we aan de slag met hockeyuitdagende oefeningen die focussen op de basis. De kinderen in deze groep krijgen tussen de 3 en 4 uur per dag hockeytraining. De hockeyoefeningen zijn gebaseerd op E-jeugd en D-jeugd. Dit wisselen we af met wedstrijdjes in toernooi-vorm, masterclasses en gave spellen.

Masters (11 tot 14 jaar)

De Masters gaan diep in op hockey technisch en -tactisch vlak. De kinderen in deze groep krijgen tussen de 3 en 4 uur per dag hockeytraining. Ze krijgen oefeningen en skills aangeleerd gebaseerd op het niveau van C-jeugd en B-jeugd. Dit wisselen we af met wedstrijdjes in toernooi-vorm, masterclasses en gave spellen.

Goalies (keepers, 8 tot 14 jaar)

De keepers trainen ook in een aparte groep met elkaar en krijgen training van een keeperstrainer. Ze hebben hun eigen oefeningen maar draaien ook mee in oefeningen van de andere groepen. Hier kunnen ze dan dingen toepassen die ze geleerd hebben terwijl ze gecoacht worden door een van ons keeperstrainers. Dit wisselen we af met wedstrijdjes in toernooi-vorm, masterclasses en gave spellen.

CHECK HIERONDER HET EERSTVOLGENDE STICK LEUK! HOCKEYKAMP...!

Zaalhockeykamp winter 

Omdat het zaalhockey seizoen helaas niet doorgaat organiseert Stick Leuk! een winter zaalhockeykamp in de KSE in Etten-Leur. Hierbij ligt de focus op de zaalhockey technieken en daarnaast doen we ook veel toffe spellen in de zaal. Check hieronder de data en schrijf je snel in, want VOL=VOL!

Week 1: 21, 22 en 23 december 2020 (elke dag van 8.30-17.30) 
Week 2: 28, 29 en 30 december 2020 (elke dag van 8.30-17.30)

Prijs: €150,- voor één week (als je je voor 1 december 2020 aanmeldt, krijg je 15% vroeg boekkorting!) 

COMBIDEAL: kom allebei de weken voor maar €250,- i.p.v. €300,-! 
(De weken hebben een ander programma met (de meeste) andere spellen en hockeyoefeningen)

Week 1 en hierbij dus ook de COMBI-DEAL zijn uitverkocht. Alleen voor kidsclub (4 t/m 6 jaar) zijn er nog tickets beschikbaar.  Wel kan je op de wachtlijst gezet worden voor week 1. Dit alles is duidelijk vermeldt op het inschrijfformulier.

I.v.m. het corona-virus kunnen wij niet garanderen dat het hockeykamp door mag gaan. Daarom krijgt u al het inschrijfgeld terug in het geval dat het kamp geannuleerd moet worden.