#KEEPYOURGOAL

Stick Leuk! is opgericht in 2018 om ook de allerjongste hockey fans een kans te geven het hockeyspel te leren kennen. In samenwerking met Hockeyclub Etten-Leur gingen we de uitdaging aan en startten we daar met Ukkie Hockey voor kinderen van 2 tot 4 jaar, Dit werd goed ontvangen, dus besloten we hierin door te groeien. In 2019 hebben we ook de Hockey School overgenomen van Hockeyclub Etten-Leur. Toen dit ook een succes werd, hebben we in 2020 besloten onze diensten ook aan andere hockey verenigingen aan te bieden. 

We geven nu op verschillende clubs Ukkie Hockey en Hockey School, we ondersteunen hockeyverenigingen en geven hockeykampen. 

UKKIE HOCKEY 

Voor de allerkleinste hockeysterren, van 2 tot 4 jaar, heeft Stick Leuk! het concept Ukkie Hockey opgericht. Zo laten wij de kinderen spelenderwijs kennis maken met de hockeysport en leren zij samen te werken met andere kinderen. Goed voor beweging en ontwikkeling! De trainingen worden gegeven door ervaren en enthousiaste trainers. Bij Ukkie Hockey mogen de papa's en mama's ook nog even mee het veld op om te ondersteunen.

HOCKEY SCHOOL

Voor de iets oudere hockeyers, van 4 tot 6 jaar, hebben we bij Stick Leuk! de Hockey School opgericht. Op de Hockey School leren de kinderen spelenderwijs alle ins- en outs van het hockeyspel. We gaan bij de Hockey School een weer stap verder dan bij Ukkie Hockey en onze trainingen worden ook steeds meer gericht op het echte hockeyspel. Ook speelt samenwerking een grote rol bij de Hockey School en leren wij de kinderen vooral mét elkaar te spelen.

HOCKEYKAMPEN

Stick Leuk! organiseert sinds 2019 hockeykampen voor kids van 4 tot 14 jaar oud. De kampen vinden plaats in de vakanties. De duur van een kamp verschilt per vakantie. We bieden kampen aan met een duur van 3 dagen en kampen met een duur van 5 dagen. Dit doen we op het veld maar ook in de zaal!

De inschrijvingen van het Stick Leuk! carnavalskamp zijn nu geopend! Klik voor meer informatie en inschrijving hieronder.

ONDERSTEUNING VOOR UW VERENIGING

Stick Leuk! is gedreven verenigingen en hun leden naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we door spelers, trainers en trainingen te verbeteren. 

We kunnen ondersteunen bij het trainen, coachen en/of coördineren van de Jongste Jeugd en/of de Keepersschool. Stick Leuk! heeft goede en ervaren trainers, waardoor de ontwikkeling en verbetering mogelijk gemaakt wordt.