• Leukste hockeyorganisatie van Noord-Brabant!
  • Hockey- en sportplezier voor kids
  • Ruim aanbod op het gebied van hockey
  • Powered by HCEL

Jongste Jeugd opzetten

Stick Leuk! biedt de mogelijkheid de Jongste Jeugd van verenigingen op te zetten of over te nemen. Voor de volledige Jongste Jeugd kunnen wij alles aanbieden wat nodig is om het een succes te laten worden. 

Denk hierbij aan trainers voor de volledige Jongste Jeugd. Dit zijn ervaren en enthousiaste trainers van Stick Leuk!. Stick Leuk! heeft een gevarieerde trainersgroep, zodat er voor elk team een geschikte trainer is.

Ook komt hierbij een/meerdere trainerscoördinator(en) kijken. Deze trainerscoördinator(en) zullen de trainers begeleiden en verder opleiden waar nodig. Door deze trainerscoördinator(en) wordt een volledig trainingsprogramma gemaakt. Zo is de training altijd tot in de puntjes voorbereid. 4 x per jaar wordt er door de trainingscoördinator(en) een 'train de trainer' avond gegeven. Hierin leren de trainers alles bij over het training geven. Zo blijven de trainers, en de Jongste Jeugd, zich altijd ontwikkelen en verbeteren!

Wij bieden ook de mogelijkheid aan om de administratie van de Jongste Jeugd over te nemen. Denk hierbij aan het bijhouden van aanmeldingen en contact leggen met ouders. 

Stick Leuk! organiseert ook geregeld evenementen voor de Jongste Jeugd. Als uw vereniging dit wilt, kan dit volledig op maat ingericht worden. 

De tarieven zullen worden besproken na het eerste contact.

Enthousiast geworden? Neem dan via het formulier contact met ons op.