• Leukste hockeyorganisatie van Noord-Brabant!
  • Hockey- en sportplezier voor kids
  • Ruim aanbod op het gebied van hockey
  • Powered by HCEL

Over ons

Stick Leuk! is opgericht in 2018 om ook de allerjongste hockey fans een kans te geven het hockeyspel te leren kennen. In samenwerking met Hockeyclub Etten-Leur gingen we de uitdaging aan en groeiden we uit tot het Stick Leuk! wat er nu staat.

Het belangrijkste doel van Stick Leuk! is kinderen van jongs af aan plezier te laten ervaren in het hockeyspel. Spelenderwijs leren de kinderen kennis maken met hockey en met elkaar. We leren ze samen te werken, te incasseren, maar vooral door te zetten als iets niet lukt. Ook proberen wij waar mogelijk bij te dragen aan de cognitieve ontwikkeling van het kind, door bijvoorbeeld cijfers, letters en kleuren te verwerken in onze trainingen.

Beweging is essentieel voor de ontwikkeling van een kind. Hoe vroeger je dit aangeleerd krijgt, hoe beter! Daarom kan je bij Stick Leuk! al vanaf een leeftijd van 2 jaar bij ons komen sporten.

Onze enthousiaste en ervaren trainers brengen elke training een gezellige sfeer in de groep en zorgen dat iedereen op zijn gemak is. Ook willen wij de kinderen elke training weer iets nieuws bijleren. Zo wordt het nooit saai bij Stick Leuk!.

Kortom, plezier staat bij Stick Leuk! altijd voorop.

Stick Leuk! organisatie

Justin den Engelsman
Trainingscoördinator, Privétrainingen, Clinics, Kinderfeestjes, Hockeykampen

Hallo allemaal! Ik ben Justin den Engelsman, 18 jaar oud. Ik ben mede-initiatiefnemer van Stick Leuk!. Elke dag ben ik bezig met sport. Ik doe de opleiding PABO-ALO aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Dit is een dubbele lerarenopleiding, zowel voor basisschool leraar als voor gymleraar.

Buiten school ben ik het grootste gedeelte van mijn tijd te vinden op een hockeyclub. Ik ben hockeytrainer en coach van S.P.E-L. JD1. Daarnaast vervul ik taken binnen Stick Leuk!. Binnen Stick Leuk! coördineer ik de trainers van Ukkie Hockey en de Hockey School op zowel Hockeyclub Etten-Leur als Hockeyclub Prinsenbeek. Ook geef ik training aan Zwart-Wit MA2 en leid ik de trainers van de F-jeugd op Hockeyclub Prinsenbeek op. Daarnaast organiseer ik samen met een team de hockeykampen in de vakanties.  Zelf hockey ik ook nog en dit doe ik in Heren 4 van Hockeyclub Etten-Leur. Dit alles doe ik met heel veel plezier!

Het gaafste vind ik als kinderen een lach op hun gezicht krijgen als iets lukt. Dan heb ik het gevoel dat we echt iets hebben kunnen betekenen.

Heb je verder vragen dan mag je mij altijd aanspreken of contact opnemen via het contactformulier.

Sietze de Ranitz
Trainingscoördinator, Privétrainingen, Clinics, Kinderfeestjes, Hockeykampen

Hallo allemaal! Mijn naam is Sietze de Ranitz en ik ben 21 jaar oud. Op dit moment geef ik training aan de MA1 en de MB2. Daarnaast studeer ik Sportkunde aan de HAN in Nijmegen om zodoende later de sportwereld in te kunnen en van mijn hobby mijn werk te kunnen maken. Wat mijn doel is, is ervoor zorgen dat hockey leuk wordt voor iedereen, van jong tot oud, van spelend tot (nog) niet-spelend. Hockey is de sport die ik nu 15 jaar lang beoefen en waar ik mijn hart heb liggen.

Heb je verder vragen dan mag je mij altijd aanspreken of contact opnemen via het contactformulier.

Iris Rovers
Coördinator, Social Media Manager, trainer Hockey School, Clinics, Kinderfeestjes, Hockeykampen

Hallo allemaal! Ik ben Iris Rovers en ben coördinator en trainer van Stick Leuk!. Ik ben 16 jaar oud en zit nu in mijn eindexamenjaar op de HAVO. Na de HAVO ga ik de opleiding communicatie volgen. Omdat ik communicatie en marketing super interessant vind, heb ik de coördinatie, social media en grafische vormgeving bij Stick Leuk! opgepakt en hier haal ik elke dag weer super veel energie uit. Ik hou er van ideeën tot werkelijkheid te brengen en ergens werk van te maken.

Kinderen iets bijleren en ze met een lach op het veld te zien is iets waar ik blij van word, en daarom train ik ook met veel plezier de kinderen van Ukkie Hockey en de Hockey School op Hockeyclub Etten-Leur en Hockeyclub Prinsenbeek. Ook zal je mij vaak tegenkomen bij de clinics en zit ik bij het Stick Leuk! Hockeykampen team om de aller gaafste hockeykampen neer te zetten!

Heb je verder vragen dan mag je mij altijd aanspreken of contact opnemen via het contactformulier.

Stick Leuk! vaste trainers

Van links naar rechts: Merel Rovers (trainer Ukkie Hockey HC Prinsenbeek) , Friso Bruinsma (trainer Hockey School HC Prinsenbeek), Juul van de Ven (trainer Ukkie Hockey & Hockey School HC Etten-Leur), Louise van Hekken (trainer Ukkie Hockey & Hockey School HC Etten-Leur), Mirte van Geel (trainer Hockey School HC Etten-Leur)

Dit zijn de vaste trainers van Stick Leuk!. Daarnaast zijn er ook nog extra trainers voor bijvoorbeeld clinics en hockeykampen. Omdat deze niet wekelijks bij Stick Leuk! training geven, staan zij niet op de site vermeld.

Voor verdere vragen over ons team kan je contact opnemen via het contactformulier.