• Leukste hockeyorganisatie van Noord-Brabant!
  • Hockey- en sportplezier voor kids
  • Ruim aanbod op het gebied van hockey
  • Powered by HCEL

Privacyverklaring

Stick Leuk! verwerkt persoonsgegevens. Om je te informeren hoe Stick Leuk! met jouw persoonsgegevens om gaat, is deze privacyverklaring opgesteld. 

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt door: 

 

Stick Leuk!
Olympiade 51
4873 DA Etten-Leur
E-mail: administratie@stickleukhockey.nl
Contactpersoon: Justin den Engelsman

 

Stick Leuk! verwerkt de volgende persoonsgegevens:

  • Contactgegevens, zoals e-mailadres en telefoonnummers;

  • Naam en achternaam;

  • Geboortedatum;

  • Geslacht;

  • Dieet, Allergie en/of medische gegevens.

 

Jouw persoonsgegevens kunnen voor diverse doeleinden worden gebruikt, zoals:

  • Het onderhouden van contact;

  • Het bieden van een clinics, kinderfeestjes, trainingen of hockeykampen;

  • Een goede en efficiënte dienstverlening;

  • Beheer van het klantenbestand;

  • Facturering;

  • Innen van gelden en het nemen van incassomaatregelen;

  • Marketing;

  • Nakoming van wettelijke verplichtingen.

 

Indien persoonsgegevens worden verwerkt op grond van toestemming, zal dat afzonderlijk aan jou worden gevraagd. Hierbij kan je denken aan het gebruik van foto’s voor marketing doeleinden.

Daarnaast kunnen jouw gegevens door derden buiten de EU worden opgeslagen wanneer gebruik wordt gemaakt van Facebook in het contact met jou. Deze partijen zijn “EU-VS Privacy Shield” gecertificeerd, zodat zij zich zullen houden aan de Europese privacyregelgeving.

 

Hoe lang bewaren we jouw gegevens? 
Stick Leuk! is wettelijk verplicht haar administratie zeven jaar te bewaren.

 

Hoe zijn jouw persoonsgegevens beveiligd? 
Stick Leuk! vindt het belangrijk dat jouw persoonsgegevens zijn beveiligd tegen verlies of misbruik. De website is beveiligd met een SSL-certificaat. Stick Leuk! maakt gebruik van een veilige mailverbinding.

 

Cookies
Op de website worden cookies gebruikt om de online dienstverlening te verbeteren. 

 

Jouw rechten
Je hebt het recht om jouw persoonsgegevens in te zien. Na ontvangst van je verzoek ontvang je binnen 1 maand een overzicht van jouw persoonsgegevens. Indien daaruit onjuistheden blijken kan je Stick Leuk! verzoeken jouw gegevens aan te passen, aan te vullen, te verwijderen of af te schermen.

Ook kan je Stick Leuk! verzoeken om overdracht van jouw persoonsgegevens of kan je bezwaar aantekenen tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens vanwege bijzondere persoonlijke omstandigheden. 

Heb je een klacht over de verwerking van jouw persoonsgegevens, laat het me weten via info@stick-leuk.nl. Door dit samen te bespreken, kunnen we op zoek gaan naar een oplossing. Mochten we er niet uitkomen dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. 

 

Wijzigingen privacyverklaring
Deze privacyverklaring kan door Stick Leuk! worden aangepast. Nieuwe versies worden altijd op de website gepubliceerd. Wij raden je daarom aan om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat je op de hoogte blijft van wijzigingen.

 

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 25-10-2020.

 

Privacyverklaring Stick Leuk
PDF – 87.2 KB 6 downloads